„Școala altfel” și „Săptămâna verde” – Porți deschise la Apă Canal 2000 SA Pitești

poster-porti-deschise-1591x2048

Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești vine și în acest an în întâmpinarea unităților de învățământ prin deschiderea porților stațiilor de tratare a apei potabile și stațiilor de epurare, având în vedere că în perioada 11 septembrie 2023 – 26 aprilie 2024 se desfășoară Programele Naționale „Școala altfel” și „Săptămâna verde”.

În acest sens, elevii și cadrele didactice de la unitățile de învățământ din județul Argeș au posibilitatea să viziteze aceste obiective și totodată să afle detalii despre istoria alimentării cu apă a orașelor Pitești, Costești și Topoloveni, precum și informații despre procesele de potabilizare a apei şi respectiv tratare a apelor uzate menajere.
În perioada septembrie – decembrie 2023, aproximativ 300 de elevi și cadre didactice au urmat traseul tehnologic al apei însoțiți de ghizii societății și au putut desluși toate curiozitățile legate de „apa fabricată” de către societatea de apă și canalizare din Pitești.
Înscrierile în programele „Școala altfel” și „Săptămâna verde” se vor face în baza Regulamentului de participare postat pe site-ul societății, la secțiunea Media – Piky, documentele putând fi transmise pe adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro sau depuse la Ghișeul Unic din b-dul I.C. Brătianu nr. 24A.
Mai multe informații se pot obține la nr. de telefon 0756123975, Elena Siminea – Coordonator Program educațional.
Prin aceste acțiuni, societatea Apă Canal 2000 speră să contribuie nemijlocit la conștientizarea tinerei generații în ceea ce privește rolul și importanta apei, protejarea mediului înconjurător, respectul pentru natură.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top