Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș va fi relocat temporar

Vor începe lucrările de demolare ale vechii clădiri!

Începând cu data de luni,12 februarie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș va funcționa, temporar, cu o parte din activitățile specifice, la adresa din municipiul Pitești, strada Intrarea Teilor, nr. 4, etajul 2 – în clădirea Universității din Pitești, Corp D.

Sediul va demolat și reconstruit

Relocarea se face în vederea începerii activităților din cadrul proiectului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgență „Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre”, finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, al cărui scop este creșterea rezilienței infrastructurii critice de răspuns la dezastre și situații de urgență, precum și creșterea eficienței.

Δn perioada 2019-2024 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează proiectul „Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre” în cadrul căruia, printre alte clădiri incluse în proiect, va fi demolat și reconstruit sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș.

În continuare, Detașamentul de Pompieri Pitești va asigura prima intervenție în cazul situațiilor de urgență tot din municipiul Pitești, strada Traian

În perioada 2019-2024 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează proiectul „Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre” în cadrul căruia, printre alte clădiri incluse în proiect, va fi demolat și reconstruit sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș.

În continuare, Detașamentul de Pompieri Pitești va asigura prima intervenție în cazul situațiilor de urgență tot din municipiul Pitești, strada Traian, nr. 26„, se arată intr-un comunicat remis redacției.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top