Simona Bucura-Oprescu, în calitate de vicepreședinte OFSD la nivel național, prezentă la o acțiune dedicată femeilor, la Galați

sbo-galati-psd

Deputatul de Argeș Simona Bucura-Oprescu, vicepreședinte al OFSD la nivel național, a participat vineri la o acțiune a PSD Galați dedicată femeilor.

”Am venit la Galați cu gândul la prieteni. Mi-a făcut plăcere să fiu în mijlocul colegelor și colegilor din acest frumos județ scăldat de apele Dunării și să marcăm împreună începutul primăverii.

Am fost bucuroasă să reîntâlnesc colegele din PSD Galați, pe prietena mea, neobosita președintă a OFSD Galați Viorica Sandu, pe doamna senator Laura Georgescu, pe doamna secretar general OFSD Maria Lazăr, pe doamna europarlamentar Rovana Plumb. Am privit cu admirație spre europarlamentarul Dan Nica, președintele PSD Galați, și organizația pe care o conduce, și am înțeles de ce PSD este atât de puternic la Galați, de ce Costel Fotea, președintele Consiliului Județean, este atât de performant, de ce Ionuț Florin Pucheanu este de neînvins în municipiul reședință de județ.

Europarlamentarul Dan Nica, ministrul Economiei Florin Spătaru, președintele Consiliului Județean Costel Fotea, primarul municipiului Ionuț Florin Pucheanu, deputații Viorica Sandu, Viorel Laurențiu Gâdei, Marius Mărgărit, Aurel Nechita, senatorii Laura Georgescu și Marius Humelnicu, primarii de orașe și comune din PSD Galați se respectă și se pun în valoare.

Îmi doresc ca în 2024 să fim partidul cu cele mai multe femei alese în funcții publice! Parteneriatul dintre doamne și domni pe care l-am simțit la Galați mă face să am încredere că asta se va și întâmpla!

Îi mulțumesc domnului primar de la Negrilești, Alexandru-Fuică Haisler, prim-vicepreședintele ACoR Galați, pentru colaborarea excelentă pe care o avem la nivelul Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului prin Asociația Comunelor din România!

Am plecat de la Galați cu gândul că doamnele sunt puse în valoare așa cum merită, că inspiră și alte femei să se implice și să aducă și mai multă umanitate în politică!”, a transmis printr-un comunicat deputatul Simona Bucura-Oprescu. (R.C)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top