Subprefectul Bogdan Minciunescu (PSD): „MĂ DEZIC DE TOATE ACȚIUNILE PREFECTULUI CARE AU TRANSFORMAT INSTITUȚIA ÎNTR-UN INSTRUMENT POLITIC!”

Bogdan-Minciunescu-585x368.jpg

SJUP Pitești a devenit subiect de ceartă între liberali și social-democrați. Ce mesaj transmite subprefectul județului, Ionuț-Bogdan Minciunescu, în urma acțiunilor de verificare impuse de prefectul Perianu la cea mai mare spital public din Argeș:

„Prefectura Argeș a devenit laboratorul politic al PNL, iar cabinetul condus de Radu Perianu are rol doar de ghilotină politică.
Vreau să mă dezic de toate acțiunile Prefectului de Argeș care a transformat Prefectura într-un instrument politic pe care îl folosește doar pentru interesul partidului.
Am jurat în urmă cu 1 an și 8 luni să apărărm și să respectăm interesele argeșenilor, nu interesele meschine ale unui grup politic lacom de publicitate, de putere și dominați de dorința de a distruge, nu de a construi. Vin dintr-un domeniu în care timp de 17 ani am învățat să construiesc și nu pot accepta să văd cum niște marionete politice, care nu au construit nimic în viață, se folosesc de funcții doar pentru a distruge și a-și satisface propriile interese politice. În afară de atacuri repetate, de ură, de amenzi și controale nu ați făcut nimic pentru județul Argeș, nu ați construit nimic pentru argeșeni, nu ați făcut niciun demers pentru vreun proiect sau pentru a susține vreo investiție.
Vă folosiți abuziv de instituțiile publice, ca de un breloc politic, pentru a vă arăta puterea, pentru a crea presiune și spaimă. Ce ați făcut pentru argeșeni?! Ați dat amenzi în instituțiile publice, care vor fi plătite tot din banii argeșenilor, dar nu ați rezovat nicio problemă și nici n-ați venit cu soluții. Ați făcut abuz de putere, excez de zel și multă publicitate pentru nimic.”
, precizează subprefectul Mincinescu într-un comunicat. .(A.N)

Sursa foto: www.bitpress.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top