”Te provoc să mă citești”, întâlnire cu scriitoarea Adriana Soare-Zăpăstrit

8-02-740

”Te provoc să mă citești” este denumirea proiectului cultural-educativ demarat de Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș și coordonat de poeta Denisa Popescu.

În cadrul acestui proiect, Liceul Teoretic ”Ion Mihalache” din orașul Topoloveni va găzdui marți, 7 februarie 2023, de la ora 9:30, o întâlnire literară cu scriitoarea Adriana Soare-Zăpăstrit. Astfel, elevii participanți la eveniment vor avea ocazia unui dialog mai mult decât amical cu invitata pe diverse teme literare de actualitate.

«Zăpăstrit a debutat în mediul online. Postările sale, bine primite de cititorii virtuali, români din atât din țară cât și din străinătate, au devenit, ulterior, cărți de hârtie. Vorbim despre ”Dau totul pentru un secret”, ”Cavalerii Mesei Oltenești, ”Veorica + Georgică = Love” și ”Gașca lui Mihuț”. Adriana Soare-Zăpăstrit este, în prezent, purtătoarea de cuvânt a Casei de Asigurări de Sănătate Argeș. A realizat, însă, ani buni, știri, reportaje și emisiuni de televiziune, la postul local ANTENA 3 CNN Pitești», ne transmite cunoscuta poetă și moderatoarea emisiunii Denisa Popescu despre invitată.

Adrian Coman, bibliotecar, Compartimenul Comunicare, Media, Evenimente Culturale și Editoriale

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top