Vâlcea: Un adolescent de 16 ani a MURIT, iar alţi doi, de 13 şi 14 ani, sunt răniţi grav după ce maşina condusă de unul dintre ei a derapat şi s-a izbit violent de un cap de pod!

vl1

Un tânăr în vârstă de 16 ani și-a pierdut, iar alţi doi adolescenţi, cu vârste cu vârste de 13, respectiv 14 ani, sunt foarte grav răniţi după ce autoturismul condus, potrivit primelor date, de tânărul de 16 ani a derapat de pe carosabil şi s-a izbit violent de un cap de pod, pe drumul naţional 64, în orașul Băbeni din judeţul Vâlcea.

Accidentul a avut loc în zona Valea Mare din localitatea Băbeni, unde autoturismul condus de un adolescent şi în care se aflau alţi doi minori s-a izbit de un cap de pod. Persoana care a sunat la numărul unic de urgență 112 a anunţat că în maşină a rămas blocat unul dintre tineri, în timp ce alţi doi au fost aruncaţi din habitaclu în urma impactului, scrie News.ro.

Ajunşi la locul accidentului, salvatorii au găsit toate cele trei victime, adolescenţi cu vârste de 13, 14 şi 16 ani, inconştiente.
Tânărului de 16 ani, care din primele date s-ar fi aflat la volan, i s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat. Ceilalţi doi adolescenţi au fost transportaţi de urgență la spital. (Răzvan CIOBANU)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top