Video | Cum să te faci de râs, după ce ești sancţionat de poliţie

Necunoaşterea sau cunoaşterea greşită a legii nu înlătură obligaţia persoanelor de a se conforma legii şi de a răspunde pentru încălcarea ei. La fel și în cazul prostiei.

O șoferiță și pasagerul aflat în mașina pe care aceasta o conducea, au fost sancționați de polițiștii Secției Nr. 2 Pitești, pentru că nu au purtat centura de siguranță.

Femeia a fost sancționată cu avertisment scris, iar pasagerul cu amendă. Din cauza necunoașterii legii, și dând dovadă de o atitudine de superioritate, cei doi au ținut neapărat să demonstreze că zicala „E mai bine să taci din gură şi să-i laşi pe ceilalţi să creadă că eşti prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice îndoială”, este perfect valabilă și în zilele noastre.

Cei doi ocupanți ai autovehicolului au filmat momentul interacţiunii cu poliţiştii și au postat imaginile pe Facebook, ocazie cu care au reușit să se facă și mai mult de râs.

Polițistul a procedat perfect regulamentar, ba chiar a dat dovadă de clemență, sancționând-o pe conducătoarea auto cu avertisment scris.

Cei doi ocupanți ai autoturismului dovedesc că nu cunosc legea, și nici noțiuni elementare – de exmeplu rolul martorului asistent.

Urmăriți imaginile și trageți singuri concluziile.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top