Video | Dezastru ecologic la marginea Piteștiului

La doar câteva sute de metri de limita de sud-est a Piteștiului – Turcești, există o zonă care în ultimii ani s-a transformat într-un adevărat focar de infecție. Aici sunt depozitate tone de gunoaie, atât în poiana de lângă zona rezidențială, cât și în pădurea din apropiere.

Practic, toată zona a devenit o uriașă groapă de gunoi. Pe o suprafață de câteva zeci de mii de metri pătrați, gunoaiele sunt prezente la tot pasul. Din cauza celor care nu au nicio jenă să arunce deșeurile în zonă, și a lipsei de reacție a autorităților locale, care au rămas indiferente, natura pierde lupta cu gunoaiele la fiecare adiere a vântului – care le împrăștie peste tot.

Avem o promisiune a prefectului de Argeș, Emanuel Soare, care a afirmat că gunoaiele vor fi strânse, însă, eu am mari rezerve că acest lucru se va întâmpla… Ar fi nevoie de o mobilizare fără precedent, având în vedere că vorbim despre o zonă foarte mare.

Iată câteva instantanee care dezvaluie dezastrul ecologic de langa Pitești. Din fericire, mirosul nu trece dincolo de imagini.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top