Video | Violență extremă! O angajată a unui cazinou din Timișoara, tâlhărită, după ce a fost bătută cu pumnii și picioarele

O femeie, angajată a unui cazinou din Timișoara a fost lovită cu pumnii, cu picioarele și cu un scaun, de un individ care apoi i-a furat telefoanele și o sumă de bani. Incidentul a avut loc marți, în cartierul Mehala din Timișoara.

Bărbatul a lovit-o pe barmaniţă cu picioarele, cu pumnii şi cu un scaun, apoi a ameninţat-o cu un cuţit. Hoţul a plecat cu 2.000 de lei şi cu două telefoane mobile.

După ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii timișoareni au reușit să-l identifice pe autor. Acesta este un recidivist care a fost eliberat din închisoare în 2017 (fiind condamnat tot pentru tâlhărie).

„Azi, în jurul orelor 13:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unui cazinou de pe raza municipiului Timișoara, ar fi lovit angajata localului atât cu pumnii, picioarele cât și cu un scaun, iar sub amenințarea unui cuțit a obligat-o să-i dea suma de 2.000 de lei și două telefoane mobile, ce-i aparțineau. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, care în urma investigațiilor efectuate au identificat un bărbat de 27 de ani, bănuit de comiterea faptei. Polițiștii au recuperat cele două telefoane mobile și o parte din banii sustrași. Bărbatul de 27 de ani, cercetat pentru tâlhărie calificată, urmează a fi reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș”,

a transmis Poliția Timiș.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top