Weekendul viitor, toate drumurile duc la “Târgul de Crăciun” Mioveni!

cctc-1536x1087

Târgul de la Mioveni este o destinație de neratat, unde Theo Rose va fi mesagerul Crăciunului! Și în acest an Magia Crăciunului va fi prezentă în Centrul Civic al orașului Mioveni, unde Centrul Cultural, Consiliul Local și Primăria Mioveni au pregătit o serie de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă.

Devenit un eveniment de brand al orașului Mioveni, cea de-a șasea ediție a Târgului de Crăciun de la Mioveni oferă publicului trei zile și trei seri de distracție cu artiști de top, concerte live, spectacole și activități artistice tematice, produse tradiționale, dulciuri cât cuprinde, vin fiert, multă lumină și culoare, alături de surprizele plăcute de care vor avea parte, deopotrivă, atât cei mici cât și cei mari.
Târgul de Crăciun Mioveni 2022 marchează sărbătorile de iarnă din acest an cu un program bogat de spectacole şi concerte tematice în weekendul 16-18 decembrie.

Pe scena amplasată sub minunata cupolă de ghirlande multicolore care tronează în centrul orașului vor urca coruri de copii, artişti şi grupuri vocale ale unor instituții ce promovează creaţia românească tradiţională precum Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, Corala “Sfânta Maria” – Mioveni, Corala “UMF Craiova”, Clubul Elevilor Mioveni și Centrul Cultural Mioveni.
Pe lângă colinde şi cântece tradiţionale, bucuria sărbătorilor de iarnă va fi întregită de super concertul Theo Rose, de recitalurile Emiliei Dorobanțu, de Taraful Cătălin Iancu, Georgiana Neagu & Band, Nicoleta Oancea & Band și Andrei Bănuță & Band.

Sponsorii evenimentului sunt: Aldestar Top Transport SRL, Optima și Decathlon.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top