Workshop de improvizație la Biblioteca Județeană Argeș

8-01-791

Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș, în colaborare cu Universitatea din Pitești, se pregătește să găzduiască un eveniment deosebit pentru pasionații de teatru și creativitate. Joi, 28 martie, de la orele 11,00, în sala de conferințe a Bibliotecii, va avea loc un workshop de Improvizație, un moment ce promite să aducă noi perspective asupra artei interpretative.

Acest workshop, adresat în special studenților, va fi susținut de Bogdan GRIGORE un nume cunoscut în lumea teatrului și improvizației. Cu o vastă experiență în domeniu, Bogdan Grigore va împărtăși participanților secretele și tehnicile necesare pentru a excela în arta improvizației, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta creativitatea și spontaneitatea scenic.

Prin intermediul unor sesiuni interactive și practici, se vor explora următoarele aspecte:

  1. Spiritul proactiv: Cum să îți asumi controlul și să acționezi în mod proactiv în fața provocărilor și oportunităților.
  2. Adaptabilitatea: Cum să te adaptezi rapid la schimbări și să-ți păstrezi flexibilitatea în fața situațiilor noi și neprevăzute.
  3. Capacitatea de comunicare eficientă: Cum să te exprimi clar, să asculți activ și să comunici în mod eficient cu ceilalți.
  4. Lucrul în echipă: Cum să contribui la succesul colectiv, să îți împărtășești abilitățile și să colaborezi eficient cu colegii tăi.

Este o activitate deschisă tuturor studenților interesați, indiferent de facultate sau nivel de experiență!

(Marius MOTREANU)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top