22 de elevi jandarmi – în practică la Jandarmeria Argeș

jandarmi-1536x1152

Pentru 22 de elevi ai școlilor militare de subofițeri de jandarmi a început astăzi, 5 februarie, o nouă etapă în dezvoltarea lor profesională și anume stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Aceștia sunt elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni și ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani. Elevii fac parte din seria iulie 2023 – aprilie 2024 și vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada stagiului de practică de tutori profesionali, cadre militare cu o vastă experiență.

Viitorii subofiţeri vor desfăşura stagiul de practică la structurile de pază ale Jandarmeriei Argeș și vor pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs. La finalul stagiului de practică, elevii vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi transmise instituțiilor de învăţământ.

Le urăm succes tinerilor aflaţi în practică, iar după absolvire îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor argeșeni.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top