Mömax va deschide la Pitești primul magazin din sudul țării

1200x628-00-90

Supernova Pitești adaugă un nou brand international în portofoliul său. Astfel, retailerul gigant Mömax își va deschide porțile începând cu luna martie a.c. și va oferi clienților atât mobilier modern, cât și consultanță profesională de primă clasă.

Noul magazin care se întinde pe o suprafață de 2800mp va pune la dispoziția clienților o experiență ofertantă de cumpărături. Situat într-o clădire complet reamenajată, chiar lângă intrarea principală a Supernova Pitești, Momax va completa mixul puternic de branduri existent în centrul comercial.
Mömax își propune să surprindă printr-un concept inedit care se regăsește în gama de produse moderne și variate.

Clienții magazinului vor putea beneficia de idei de amenajare inspiraționale, destinate locuințelor. În același timp, în spațiul de expunere din magazinele sale, Mömax oferă diverse concepte de amenajare personalizate, potrivite pentru nevoile individuale ale clienților.

Mömax este prezent pe piața din România prin cele patru magazine din Timișoara, Oradea, Arad și Cluj Napoca (Florești), dar și online.

În plus față de noul brand internațional Mömax, centrul oferă o gamă largă de magazine internaționale, cum ar fi Sinsay, Cropp, House, Reserved, Takko, Pepco, Deichmann, Decathlon, C&A, Half Price, Mobexpert, H&M, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Intersport, LC Waikiki, CCC, Colin’s, New Yorker, Noriel, Sephora, precum și o nouă zonă de food court, potrivit retail.ro.

Supernova a intrat pe piața românească în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat. În plus, Supernova Group a mai achiziționat șase centre comerciale în 2021, situate în București (trei locații), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin. Aceste centre au fost ancorate anterior de hipermarketurile Cora, care vor fi preluate acum de Carrefour. Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia. Portofoliul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top