Jurnalista Ioana Făcăleață este pe locul 4 al listei de candidați al PSD Argeș pentru Camera Deputaților

IMG_3092-1

Ioana Făcăleață, coordonator al campaniei PSD Argeș, s-a alăturat echipei social-democrate din postura de candidat pentru Camera Deputaților.

Ioana Făcăleață este de profesie jurnalistă cu vechime în presa scrisă și online din Argeș și candidează la alegerile parlamentare pe locul 4 al listei de candidați al PSD Argeș pentru Camera Deputaților.

“Echipa PSD Argeș și-a depus astăzi listele de candidați pentru alegerile parlamentare din data 1 decembrie. O listă care este dechisă de cel mai performant ministru, Simona Bucura-Oprescu. Le mulțumesc tuturor pentru încredere și susținere! Este o onoare și o mare responsabilitate să faci parte dintr-o echipă puternică, o echipă pe care argeșenii au votat-o de fiecare dată cu încredere. Sunt recunoscătoare pentru sprijinul necondiționat al colegilor mei și al primarilor care au performat la rând lor pentru argeșeni! Împreună suntem mai puternici! Cred cu tărie că doar muncind împreună putem aduce schimbări semnificative pentru comunitățile noastre.
Pornim cu încredere și hotărâre la acest drum având un singur țel: să lucrăm cu folos pentru Argeș și pentru România!”
, a declarat Ioana Făcăleață.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top