AZI! Înalt Preasfințitul Calinic al Argeșului și Muscelului își aniversează 80 de ani de viață la Centrul Cultural Pitești

Centrul Cultural Pitești anunță conferința cu tema „Calinic – 80. În Slujba Credinței și a Culturii”, în cadrul proiectului „Personalități Culturale”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe Î.P.S. Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

”Este firesc să-l aniversăm pe cărturarul Calinic Argeșeanul la împlinirea a 80 de ani de viață, una dedicată credinței, culturii, dar și semenilor, fiind de notorietate pe câți oameni, scriitori sau nu, a ajutat. Calinic Argeșeanul a publicat peste 80 de cărți, a editat peste 100 de volume, este membru al Uniunii Scriitorilor din România și senior editor al revistei de cultură ARGEȘ, revistă editată de către Centrul Cultural Pitești. Manifestarea va debuta cu un moment muzical, urmat de laudatio rostite de către domnii Nicolae Oprea, Mircea Bârsilă, Octavian-Mihail Sachelarie și de către mine. Î.P.S. Calinic își va prezenta cea mai recentă carte, după care va urma un dialog cu cei prezenți. Vă așteptăm!”, anunță scriitorul Jean Dumitrașcu.

Foto: Facebook Centrul Cultural Pitești

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top