A fost semnat acordul! CS Dacia Mioveni – sponsorizată de compania argeșeană Euro Tehno Group

euro-tehno-group-dacia-mioveni-1170x666

Iubitorii sportului din toată țara, care erau convinși că echipa CS Dacia Mioveni 2012 este un club susținut direct de producătorul auto din Mioveni, Dacia Renault, vor înțelege, în sfârșit, că acest fapt este total neadevărat, notează bitpress.ro.

CS Dacia Mioveni 2012 a anunțat semnarea unui acord de sponsorizare a echipei de handbal, care joacă în Liga Florilor pentru al treilea sezon consecutiv, cu compania argeșeană Euro Tehno Group, distribuitor autorizat în judeţul Arges, în Târgoviște și Otopeni al mărcilor de autovehicule Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi SKODA și SEAT.

La Sala Sporturilor Mioveni, președintele Daciei Mioveni, Toma Duței și Ion Bălîngă, directorul general Euro Tehno Group au semnat contractul de sponsorizare.

Este o lovitură de imagine pe care o dă clubul sportiv din Mioveni , în primul rând pentru că primește încrederea și susținerea unei companii de top, cât și pentru că iubitorii sportului din toată țara, care erau convinși că CS Dacia Mioveni 2012 este un club susținut direct de producătorul auto din Mioveni, Dacia Renault, vor înțelege, în sfârșit, că acest fapt nu e adevărat. Din păcate!

Deși aproape de Mioveni, Dacia Renault a stat și stă departe de sportul local, în ciuda evoluției constante a cluburilor sportive din ”Orașul Constructorilor de Mașini”, evoluție generată de nevoia comunității de practicare a sportului și de afirmare în sportul de performanță.

Din fericire, există alte companii care înțeleg să sprijine și sportul, companii care știu că sportul de performanță este un ”vehicul” de imagine foarte puternic. Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 joacă în prima ligă națională de handbal feminin, Liga Florilor, una dintre cele mai performante și valoroase ligi naționale din Europa, cu jucătoare  și antrenori de top mondial.

În plus, noua Sală a Sporturilor din Mioveni atrage ca un magnet competiții de primă clasă ale sportului de sală românesc, inclusiv la nivel european, contribuind masiv la capitolul imagine, atât pentru orașul Mioveni, cât și pentru sponsorii sportului local.

Așadar, echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012, un brand sportiv cunoscut la nivel național, va juca în Liga Florilor cu simbolul mărcilor Volkswagen, Audi, SKODA și SEAT pe echipament și la Sala Sporturilor din Mioveni din coasta Uzinei flutură steagurile producătorilor germani de autovehicule.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top