Macadamul brașovean – punctul final pentru sezonul 2022 de raliuri

2d815012-981a-4b87-9f8d-0312feb434ad

De-a lungul existenței sale de peste jumătate de secol, Raliul Brașovului a oferit o alternanță deosebită a drumurilor de asfalt și de macadam numeroaselor echipaje prezente, în cadrul îndrăgitului eveniment automobilistic de la poalele Tâmpei. În perioada 27-29 octombrie a.c., are loc ediția cu numărul 51 a celui mai longeviv raliu românesc. Raliul Brașovului marchează, astfel, și finalul sezonului de raliuri în România. Pentru această ediție, organizatorul brașovean a decis să readucă în program drumurile forestiere din jurul Brașovului, macadamul fiind prezent pentru ultima oară la ediția din anul 2019.

De asemenea, la Brașov vor reveni și două echipaje ale DTO Rally Team, după ce la Raliul Clujului echipa argeșeană a absentat. Vor lua parte la start Cristi Dolofan/Traian Pavel și Bogdan Năstase/ Delia Năstase.
Pe parcursul celor două zile de concurs, de pe harta TESS Rally Brașov 51 nu vor lipsi celebrele probe „Valea Azugii” (PS Săcele), „Limbășel” (PS Azuga), „Glejerie” (PS Bran), acestora alăturându-se în acest sezon și „Valea Râșnoavei” (PS Pârâul Rece), informează organizatorii. Pe aceeași hartă și totodată, în programul evenimentului revine și mult apreciata și așteptata probă specială spectacol desfășurată în centrul istoric al orașului, aceasta regăsindu-se sub numele de „Brașov Rally Show”.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top