Pe 17 noiembrie! Se deschide „Tărâmul Dulciurilor” – un loc unic pentru iubitorii de dulciuri premium din Argeș

Așteptarea a luat sfârșit! Au mai rămas doar câteva zile până la MAREA INAUGURARE a celui mai nou laborator de cofetărie-patiserie din județul Argeș. Așadar, nu ratați!

Deschiderea laboratorului de cofetărie-patiserie „Tărâmul Dulciurilor” este un eveniment mult așteptat care promite să aducă un plus de savoare și bucurie în viața locuitorilor din Moșoaia și nu numai. Cu o ofertă diversificată și produse proaspete de calitate, acest nou laborator este pregătit să devină un reper al deliciilor dulci în această zonă și nu numai. Puteți opta pentru o paletă largă de deserturi, prăjituri și torturi pentru zile onomastice, aniversări, nunți, botezuri, cununii etc.

0baff56f d468 471a 995d 3bd06e2527ac

1cedfe88 11d8 4492 af5e 5fe92d28b9bc

4c6b3266 0f00 4b58 989a cc748eb9079e

O afacere pornită de la zero

Cu un accent deosebit pus pe calitate, și ingrediente atent selecționate, fără aditivi soloranți și premixturi, fiecare produs este creat cu multă migală și pasiune de către unul dintre cei mai talentați cofetari și ciocolatieri din județ.

49fde6cd 420e 4c40 8ad9 4a155f7a7700

Foto: Cornelia Pătrașcu, fondator„Tărâmul Dulciurilor”

Vorbim aici despre argeșeanca Cornelia Pătrașcu (36 de ani), o economistă de profesie, care a luat totul de la zero acum trei luni și s-a reprofilat pe un domeniu total diferit de ceea ce a realizat până acum. Totodată, aceasta a absolvit diverse cursuri de specializare în București, pentru a le oferi oamenilor cea mai bună experiență culinară atunci când vor să servească un desert bun sau pur și simplu au nevoie de un tort realizat la comandă pentru evenimente (aniversări, majorate, nunți, botezuri etc.)

„Tărâmul Dulciurilor” este visul împlinit al Corneliei, un loc unde bunul gust, calitatea și buna dispoziție vor fi nelipsite! Asta nu este tot! Cornelia Pătrașcu nu este doar un cofetar desăvârșit, ci și trainer pentru cei pasionați de cofetărie care își doresc să învețe să realizeze macarons după o rețetă proprie.

Visați să creați macarons delicate și pline de savoare?

La cursul susținut de Cornelia Pătrașcu veți învăța toate tehnicile necesare, de la teorie la practică, pentru a realiza macarons perfecte chiar în propria bucătărie. Vă veți transforma ingredientele în adevărate opere de arta.

f9ea4664 7207 4b84 981c d98dc8530327

CONTACT:

1000083419

„Tărâmul Dulciurilor” este situat în satul Smeura, comuna Moșoaia, pe Calea Drăgășani, nr.165.

Pentru mai multe detalii și comenzi puteți suna la telefon: 0768.730.074

Facebook, Instagram: Tărâmul Dulciurilor”

Comentează prin Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!