CS Dacia Mioveni 2012 adaugă un nou sponsor

13-02-734

Lucrurile se mișcă bine pe plan sportiv, la Mioveni. un club dinamic ce atrage, iată, noi sponsori. Societatea argeșeană ”Construcții Drumuri și Lucrări de Artă SRL” vine în sprijinul CS Dacia Mioveni 2012.
„Ne bucurăm să anunțăm un nou sponsor care se alătură susținerii clubului nostru și echipei de handbal, societatea argeșeană, ”Construcții Drumuri și Lucrări de Artă SRL”! Răzvan Mihai Pîrvu, administratorul societății, a fost prezentat handbalistelor și staff-ului tehnic al echipei, la Sala Sporturilor Mioveni.
Parteneriatul are la bază împărtăşirea unor valori comune, preocuparea pentru performanță, spiritul de echipă și dorința de a face din handbal un motiv de mândrie pentru toţi argeșenii, care să inspire copiii și tinerii la practicarea sportului”
, au transmis reprezentanții CS Dacia Mioveni 2012.
Răzvan Mihai Pîrvu: ”Tot timpul am fost aproape de sportul argeșean. E important ca sportul să fie susținut încă de la faza juvenilă, pentru că un copil care face sport este un copil sănătos, ce capătă abilități și disciplină, calități ce vor conta în dezvoltarea personală, chiar dacă nu va deveni sportiv profesionist. Am observat la Dacia Mioveni dorința de a forma copiii prin practicarea sportului și o preocupare serioasă de afirmare în handbal, sportul românesc de echipă, care are, din câte știu, cele mai bune rezultate pe plan internațional.
Sunt un fan al handbalului, este printre primele trei sporturi favorite. Încă de mic mergeam la meciuri de handbal și pot spune că este un sport dinamic, ce oferă o intensitate deosebită și multă emoție. Urez mult succes Daciei Mioveni, sper să aibă un parcurs cât mai bun în Liga Florilor, un campionat tare, cu jucătoare și antrenori de top mondial!”.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top