Complexul comercial ROXIL – universul preferat al copiilor din 1992

Se știe faptul că în anii ’90 au luat naștere multe companii de succes, branduri sau businessuri de familie și s-au dezvoltat de-a lungul vremii, devenind adevărate repere în mediul de retail din Argeș, remarcându-se prin servicii și produse de calitate oferite clienților. Unul dintre aceste branduri de succes ale Argeșului îl reprezintă și Complexul comercial ROXIL din municipiul Pitești care a devenit în timp cel mai apreciat magazin dedicat copiilor din oraș.

ROXIL este un business de familie fondat în anul 1992 de către o familie de antreprenori din Pitești care „ia joaca in serios” și încearcă permanent sa le ofere copiilor spre vânzare cele mai frumoase și simpatice jucării pentru a se bucura din plin de zilele frumoase ale copilăriei.

Gamă largă de produse

În incinta complexului comercial ROXIL veți putea regăsi jucării, mingi, rechizite, măsuțe de lucru pentru grădiniță, mașinuțe electrice și o varietate impresionantă de triciclete, biciclete și trotinete – acestea fiind cele mai vândute produse din cadrul magazinului de zeci de ani.

Rechizite, ghiozdane și multe altele pentru inceput de școală la prețuri accesibile!

Au mai rămas doar două zile! Părinții care au intrat în criză de timp și trebuie să facă cumpărăturile pentru începutul noului an școlar, au șansa de a găsi tot ce au nevoie într-un singur loc!

Diverse modele de ghiozdane, penare, table de desen, pixuri și nu numai, le veți putea cumpăra la cele mai bune preturi de pe piață.

Asta nu este tot! La ROXIL veți putea gasi și măsuțe de lucru pentru csi mici, realizate în serie sau la comanda.

Contact:

Pitești, Argeș, bd. Nicolae Bălcescu, nr.58 (vis-a-vis de Kaufland Nord)

Facebook: Roxil – Lumea copiilor

Tel. comenzi: +40 737 362 313

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top