Roxana Simion este noul director HR al operațiunilor Renault Group din România

Roxana-Simion-e1726644215668-696x532

Începând de la 1 ianuarie 2025, Roxana Simion este numită Director de Resurse Umane (HR) al operațiunilor Renault Group (RG) din România. Ea o va înlocui în această funcție pe Simona Popovici, care va prelua un nou rol în cadrul Renault Group. Roxana își va păstra totodată și atribuțiile curente de HR Director of Global Function HR & GBS and Reshape HR Transformation.

Roxana Simion are o experiență de 16 ani în resurse umane și management de proiect în roluri locale, regionale și globale. Și-a început cariera în cadrul HR Club (Asociația Profesioniștilor în HR din România), unde a coordonat proiecte pentru dezvoltarea domeniului resurselor umane în mediul de business din România.

În 2014 s-a alăturat echipei de HR a Renault Group România, unde a ocupat succesiv roluri de expertiză si management de proiect la nivel național și internațional. În 2018 a preluat funcția de Secretar Executiv al lui Francois Roger, Chief People, Workplace, Organization al Renault Group. Ulterior a fost numită Director de HR pentru Funcțiunile Globale HR, Imobiliare, Securitate & Sănătate, Prevenție & Protecţie.

Din 2023 este Director de HR pentru Funcțiunea Globală HR și GBS și pentru Proiectul Global de Transformare de HR, Reshape.

Roxana a absolvit Facultatea de Limbi Străine, secția Traducere-Interpretare din cadrul Universității Bucureşti și este deținătoarea unui Master în Resurse Umane și Managementul Comunicării la SNSPA.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top