Abonamente tip card, însoțite de cod QR, pentru parcările de reședință din Pitești!

abonament_parcari_pitesti

Din data de 15.05.2023, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitesti va elibera abonamente tip card, însoțite de cod QR, pentru abonații locurilor de parcare de reședință din municipiul Pitești, în locul celor de până acum, identificarea abonaților urmând a se efectua exclusiv prin platforma online.

De asemenea, prin scanarea codului QR, agenții Poliției Locale Pitești pot verifica o sesizare, având acces la toate datele titularului de abonament. Același cod va avea, însă, și o a doua funcționalitate, pentru public.

Astfel, prin scanarea codul QR cu ajutorul telefonului mobil, se va putea accesa platforma online www.parcaripitesti.ro, unde se poate vedea, evidențiat, locul de parcare pentru care este emis abonamentul, fără a avea acces la nici un fel de date personale despre titular.

Totodată, precizăm faptul că Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești este operator de date cu caracter personal, iar acestea vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Legii nr. 190/18.07.2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). (R.C)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top