Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte CJ Argeș: „Fiți pregătiți pentru distracție, muzică bună și multe, multe surprize!”

budeasa-afis-festival-cj

Nume sonore ale muzicii folk – rock precum Vama, CARGO, Dan Helciug – My Queen Tribute, LUPII lui Alex Calancea, Antract, Cristi Dumitrașcu, Claudia Șerdan, Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Dinu Olărașu și Chitariștii de la Argeș vor fi pe scena celei de a treia ediții a Budeasa Festival!

Evenimentul, care va avea loc în perioada 16 – 17 iunie, pe Plaja Veche a lacului Budeasa, este organizat cu sprijinul Consiliul Judetean Arges și Primăria Comunei Budeasa.

„Noi, Consiliul Județean Argeș, ne dorim să fim parteneri în cât mai multe evenimente care se desfășoară în Argeș, proiecte care aduc imagine județului, precum festivalul folk – rock de la Budeasa. Județul Argeș este dezvoltat pe zona turismului ecumenic, avem foarte multe obiective naturale și istorice căutate de turiști. Este evident însă că avem nevoie și de evenimente care să atragă turiștii, așa cum este și Budeasa Festival.

Credem că Argeșul poate deveni un punct de atracție pentru pasionații de folk – rock. Să nu uităm că în Argeș avem cel mai frumos drum din lume pentru pasionații de motoare! Tocmai pentru a crește atractivitatea turistică a județului, la fel ca și în anii precedenți, CJ Argeș a finanțat proiecte pentru tineret, cultură și sport în baza Legii Nr. 350/2005” – Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte CJ Argeș.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top