Adrian Năstase îi ia la mișto pe protestatarii de la Ateneu: „Poate că frigul generează unele dereglări de judecată”

Într-un articol postat pe blogul său, fostul premier Adrian Năstase, a comentat pe marginea ceremoniei care a avut loc joi seară la Ateneu pentru marcarea preşedinţiei române a Consiliului UE.

Adrian Năstae s-a referit şi la protestul desfăşurat simultan cu ceremonia, în apropierea Ateneului, precum şi la mesajul proiectat în timpul evenimentului, „Noi vrem în UE, PSD vrea în Rusia”.

Năstase relatează ironic că, la terminarea ceremoniei, cei câteva zeci de protestatari plecaseră de sub podoabele calului lui Carol I şi că nimeni nu a înţeles mesajul lor proiectat pe Palatul Regal, „Noi vrem în UE, PSD vrea în Rusia”, opinând ca frigul generează unele dereglări de judecată.

„Când s-a terminat ceremonia, afară ningea. Cei câteva zeci de protestatari plecaseră de sub podoabele calului lui Carol I. Cred că nimeni nu a înţeles mesajul lor proiectat pe Palatul Regal, „Noi vrem în UE, PSD vrea în Rusia”. Poate că frigul generează unele dereglări de judecată. Din câte ştiu, SUNTEM în UE. În Rusia nu avem cum să intrăm, chiar dacă am vrea. Formulă lui Antonescu a fost conjuncturală. S-ar putea însă că Dacian Ciolos, care i-a vizitat, să le fi spus că PSD a fost determinant în ceea ce priveşte aderarea la UE iar cei care vor să între şi chiar intră în Rusia sunt unii membri mai puternici ai UE, cu mari interese economice acolo”,

a comentat ironic fostul premier.

Comentează prin Facebook:

Share this post

1 Reply to “Adrian Năstase îi ia la mișto pe protestatarii de la Ateneu: „Poate că frigul generează unele dereglări de judecată””

  1. Nicu spune:

    Jigodie comunista. Nu mai incerci jigodie o data sa te impuste .ca scape tara de o Jigodie Penala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top