Alina Gorghiu: „Pentru PNL Argeș vorbesc faptele! 150 de copii din Tufanu, Mălureni, vor învăța în siguranță!”

alina-gorghiu

Peste 150 de elevi din cătunul Tufanu, comuna Mălureni, județul Argeș, vor avea școală! Inițiativa liberală pentru transformarea a 11 containere de la rezervele statului în 2 săli de clasă complet echipate a fost aprobată, astăzi, de Guvern! Investiția a fost evaluată la 405.644 lei.

„Am aflat despre situația acestor copii anul trecut. Când am mers la Mălureni cu o donație de cărți. Tot atunci s-a născut ideea de a-i ajuta. Și iată, astăzi, vorbim despre o problemă rezolvată!

Mă bucur nespus pentru cei 150 de copiii din cătunul Tufanu și familiile lor. Atât pentru cei 81 de elevi care nu vor mai parcurge zilnic 7 kilometri pe jos, prin pădure, pe ploaie, ninsoare sau frig, ca să învețe. Dar și pentru ceilalți 75 de copii cu risc de excluziune socială, care vor avea acces la educație, drept garantat prin Constituție. A fost muncă de echipă. Am căutat soluții concrete și eficiente împreună cu Alin Săndulescu, consilier local Mălureni, cu Cătălina Dumitrașcu, inspector școlar general adjunct, cu Radu Perianu, prefectul județului. Le mulțumesc pentru tot efortul depus, pentru determinare!

Mulțumesc, de asemenea, Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale pentru întreg sprijinul acordat în acest proiect social și educațional. Județul Argeș are șansa să se dezvolte cu o administrație liberală care să ajute fiecare comunitate. Să apere fiecare copil și să se bată pentru fiecare investiție. Prin fapte!”, a declarat Alina-Ștefania Gorghiu, președinta PNL Argeș.

Direcția de comunicare a PNL Argeș

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top