Alte cinci autobuze electrice au ajuns la Pitești

autobuzepitestinoi

Etapa de implementare a proiectului „Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice” se desfășoară conform graficului, anunță municipalitatea.

În acest context astăzi, 23 iunie, au sosit alte cinci autobuze electrice. Până la sfârșitul lunii iunie, conform graficelor de livrare, vor fi recepționate 11 autobuze electrice, din cele 40 pe care Municipiul Pitești le-a achiziționat, în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă. Un număr de 11 stații de încărcare rapidă sunt, de asemenea achiziționate și urmează să fie montate.

”Procesul de înlocuire a vehiculelor din transportul public este unul reglementat de proceduri, prin urmare este un proces de durată, implicând și instruirea conducătorilor auto și a specialiștilor utilizatori din cadrul S.C. PUBLITRANS 2000 S.A. pentru activități de revizii, reparații, inspecții, lucrări caroserie.

Acesta este realizat de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în parteneriat cu U.A.T. Municipiul Pitești, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de Investiții 4e, Obiectivul specific4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate planurile de mobilitate urbană durabilă”, adaugă reprezentanții Primăriei Pitești.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top