ANALOGUE FESTIVAL 2023 – 30 ORE DE MUZICĂ LIVE, CU B.U.G. MAFIA, DELIA, JOHN NEWMAN, SELAH SUE, SUBCARPAȚI ȘI TINIE TEMPAH, LA MIOVENI

Analogue_2023

A doua ediție a Analogue Festival, cel mai mare eveniment de acest fel din regiunea de sud-centru a României, care aduce pe scenă artiști consacrați din țară și din străinătate, va avea loc în perioada 25-27 august, pe platoul Făget de la Mioveni.

Această ediție a festivalului are pe afiș nume cu rezonanță în peisajul muzical al anului 2023, precum B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica. Programul, pe zile, îl puteți vedea AICI.

Abonamentele sunt disponibile pe platformele iabilet.ro, bilete.ro și analogue.ro.

Ediția 2023 a Analogue Festival este organizată de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al orașului Mioveni.

Biletele pe zile și abonamentele cu acces de 3 zile sunt disponibile și la Centrul Cultural Mioveni, dar vor putea fi achiziţionate și direct de la intrare, ȋn zilele de festival, ȋn limita stocului disponibil.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top