Apelul Poliției, după ce 19 persoane au murit în accidente rutiere în ultimele 48 de ore: „Nu vă mai grăbiţi, pentru că o oră pe care credeţi că o câştigaţi vă poate costa viaţa”

Numărul foarte mare de accidente de pe șoselele din România, în urma cărora au decedat nu mai puțin de 19 persoane în ultimele 48 de ore, i-a făcut pe reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne să lanseze un apel către șoferi.

Într-o postare pe Facebook, MAI a transmis, joi după amiază, un mesaj extrem de trist, solicitând conducătorilor auto să fie mult mai vigilenți.

„44 de accidente, 19 persoane decedate şi 33 grav rănite… doar în ultimele 48 de ore! Este FOARTE MULT, este EXTREM DE MULT! Vă rugăm să înţelegeţi că nerespectarea regulilor rutiere vă poate costa viaţa! Şi mai înţelegeţi ceva – Sărbători sunt şi la anul… şi peste doi ani… şi peste 10 ani… şi peste 50 de ani. Nu vă mai grăbiţi, pentru că o oră pe care credeţi că o câştigaţi vă poate costa viaţa! Dacă eşti la volan şi vezi acest mesaj, închide imediat telefonul… eşti în pericol să faci un accident! Dacă eşti pasager, citeşte cu voce tare să audă şi şoferul!”

a fost mesajul postat de MAI pe rețeaua de socializare.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top