Argeșeanca Andreea Tamaș, fondator Asociația”Ajut, deci exist!”, apel umanitar pentru sprijinirea a două fetițe grav bolnave

329127712_573874768098781_3196839997973034238_n

De multe ori ne întrebăm care este formula fericirii unei familii.
Poate vă sunt cunoscute desenele copiilor în care casa ideală este reprezentată prin cei doi părinți care formează un acoperiș stabil și iubitor deasupra copiilor fericiți.
Imagini pline de zâmbete, inimioare și bucurie.
Dar mai departe de coala de hârtie pe care sunt desene ale unei vieți ideale, există mereu povești complexe de viață, încercări, neputințe și o luptă continuă.
În județul Argeș, am cunoscut familia Iorga, o familie greu încercată, în care părinți și copii sunt împreună în tumultul unei vieți dure, aspre, care i-a lăsat fără posibilități și resurse.
Doua dintre fetite au diagnostic sever. EMA, are cancer la stomac (a făcut citostatice o perioadă de timp) și Sara, sindrom West.
Mama și-a dedicat timpul creșterii și îngrijirii copiilor. Și, deși sunt alături unii de ceilalți, se confruntă cu nevoi care depășesc posibilitățile materiale și așa foarte modeste ale familiei.
Momentan locuiesc cu tatăl lor într-o curte cu mai mulți locatari, cu teren alunecos, izolați, și fără suport, parcă rupți de lume și realitate.

O rază de lumină a răsărit pentru familia Iorga acum puțin timp, când mama a primit de la bunicul ei o căsuță pe care el o construise singur. Căsuța se afla în comuna Albesti, cu acces ușor la școală și terapii pentru fetita care necesita recuperare.
Aici viața lor ar fi mai blândă, ar avea un acoperiș stabil, o casă a lor, care să îi conțină și în care să se simtă protejați.

Reabilitarea și amenajarea ei completă, construcția unei rampe care să le permită accesul cu scaunul rulant al Sarei sunt însă vise mari, pe care avem încrederea că le putem transforma în realitate împreună.

O realitate a curajului și a încrederii că suntem împreună, o comunitate puternică a binelui.

Implicare

Fiecare gest de bunătate și sprijin material oferit către asociația noastră aduce, în primul rând, un zâmbet senin pe un chip încărcat de temeri al unui copil.
Puteți face o donație către Asociația noastră, pentru a sprijini astfel realizarea proiectului.
Donatie: ASOCIATIA AJUT, DECI EXIST
Cont IBAN : RO95 RNCB 0024 1716 1169 0001 deschis la BCR sau printr-un contract de sponsorizare dacă dețineți o firmă.
Ne puteți fi alături prin acțiuni de voluntariat, precum activități de construcție sau de informare a comunității despre proiect, ajutând astfel la implementarea acestuia !
Împreună putem susține „Căsuțe Armonioase”, un proiect al binelui, care are ca scop protejarea copiilor și crearea unui mediu sigur și sănătos pentru ei și familiile lor.

Cu recunoștință, Andreea Tamas, fondator Ajut, deci exist!, este mesajul postat de către Andreea Tama;, fondatoarea „Ajut, deci exist!”pe rețelele sociale.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top