Concert folk fusion Graiu, la Filarmonica Pitești

Graiu--696x500

Vineri, 25 noiembrie a.c. , de la ora 19.00, în sala „Simfonia” a Filarmonicii Pitești, va avea loc concertul folk fusion Graiu, susținut de bandul Filarmonicii Pitești, Alina Ciolcă (tamburină, voce), Mac Marian Aciobăniței (chitară electrică) și Adrian Chepa (percuție, chitară bass, Jew’s Harp).

În program:  Afro-DoinaEve and Adam/John the Revelator /John on the IslandCoanticu lu BoșcaIancu JianuLost JohnNu nă dzăț patrioțiWade in the waterC-așa giucau bătrâniiStuliaCântecul mireseiDowntown Money Waster/Ol dollar mamieBatu giumaruChitu MilaPreste codru-am amnaveitBlack WomanMi lo dorluLucky holler/Early in the morningTrandafir de pe răzor și Soul of a man.  Adam/John the Revelator /John on.

„Artiștii vă propun o fuziune în sunet și în spirit între romanități orientale și moșteniri afro-americane cu un concert ce pune în oglindă muzical, stilistic și conceptual folclor în graiul afro-american de la rădăcinile muzicilor blues și jazz cu folclor vlah în graiuri din cele patru dialecte istorice românești”.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți  este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei. Abonamentele sunt valabile!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top