Asigurări cu binecuvântare de la Dumnezeu. Sfântul ban e noul patron spiritual al BOR

Biserica nu are scrupule, doar interese. Și în ultimii ani, o demonstrează din ce în ce mai des – ultima implicare oficială și asumată fiind promovarea referendumului pentru familia tradițională –  un eșec greu de digerat.

Interesul bisericii e să producă bani. Cât mai mulți. Nu contează prin ce modalități îi obține. Iar la acest capitol, Argeșul este fruntaș. Ne ajută și infrastructura, Mănăstirea de la Curtea de Argeș fiind un izvor nesecat, prin care banii celor mulți şi slabi de înger, se varsă în visteria BOR.

Dar nici celelalte lăcașuri cu potențial nu se lasă mai prejos. Profitând de poziția strategică – în vecinătatea Serviciului regim permise și înmatriculări Argeș, biserica Mavrodolu, care este un monument istoric, nu putea să rateze șansa de a introduce în propria visterie sume importante de bani rezultate din închirierea spațiilor pe care le deține.

Așadar, dacă doriți să înmatriculați un autoturism, să faceți o asigurare RCA, CASCO sau chiar una de viață, doar n-o să alegeți una dintre multele firme din zonă, o să mergeți la cei care își desfășoară activitatea în spațiul protejat de divinitate. Pentru că mașina ta va fi mai protejată atunci când te afli în trafic, locuinţa ta nu va fi afectată, toate „lucrările” efectuate în casa Domnului fiind superioare din punct de vedere calitativ.

Amin!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top