Poliţia Locală Pitești face investigaţii suplimentare pentru a stabili dacă poliţistul care dormea în timpul serviciului este vinovat

După ce imaginea în care un angajat al Poliției Locale Pitești este surprins în timp ce doarme în mașina de serviciu a fost postată pe Facebook și a devenit virală, conducerea instituției piteștene a demarat o anchetă internă.

Perfect normal, ați fi tentați să spuneți, nu este permis un astfel de comportament în cazul unui polițist aflat în timpul serviciului.

Dar, stați, că nu e chiar atât de simplu. Să analizăm răspunsul oferit oferit de Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, pentru Universul Argeșean:

„S-a deschis o anchetă internă, iar dacă va fi găsit vinovat, agentul de poliție va fi propus pentru Comisia de Disciplină”

Cu alte cuvinte, nu este suficient că respectivul angajat a fost fotografiat în timp ce se afla în lumea viselor, acest lucru nu îl face vinovat, e nevoie de cercetări suplimentare. Probabil că șefii Poliției Locale Pitești vor să afle ce visa respectivul angajat, cine știe, poate că acesta avea o revelație, poate îi era transmis un plan operativ absolut genial, menit să crească eficacitatea instituției conduse de Nicolae Valerică.

Am curaj să pariez că polițistul va primi cel mult un avertisment. Propunerea noastră este ca respectivul să fie transferat la Salpitflor Green, unde ar avea ocazia să beneficieze de mai multe momente de relaxare, în mijlocul naturii.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top