Asociația Tierhilfe Hoffnung – adăpostul de câini Smeura: CASTRAREA constantă este singura soluție pentru reducerea câinilor fără stăpân

smeura-bun-1

Asociația Tierhilfe Hoffnung – adăpostul de câini Smeura, realizează în mod constant, campanii de conștientizare a populației cu privire la stoparea fenomenului de abandon al câinilor și pisicilor. Din păcate, la acest moment, adăpostul de la Smeura este extrem de aglomerat, un număr de 7.000 de câini, din care mai bine de jumătate sunt pui, aflându-se aici.

Așadar, pentru a evita înmulțirea necontrolată, urmată de abandon, echipa de medici Smeura-Sterilizari, alături de Asociația Tierhilfe Hoffnung, își pun la dispoziție serviciile, în mod gratuit, pentru a stopa fenomenul abandonului. Prin urmare, toți cei care doresc să își sterilizeze animăluțele, sunt așteptați la adăpostul de câini de la Smeura, sau în cadrul campaniilor ce se vor derula în localitățile din județul Argeș când vremea va permite. Până atunci, cei interesați sunt așteptați la Smeura, de luni până vineri între orele 8.00 – 15.00 și sâmbăta, între 8.00 – 12.00 cu programare prealabilă. Informații suplimentare la nr. de telefon 0733 929 355.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top