CĂRȚI, JUCĂRII, BIROTICĂ ȘI PAPETĂRIE – toate într-un singur loc! Le găsești la Librăria „THEMIS” Traian

THEMIS – o librărie pentru toți!

Ești elev/ă și ai nevoie să te aprovizionezi corespunzător pentru școala? Te așteptăm în Librăria THEMIS Pitești situată în Piața Traian (lângă Scoala Gimnazială Traian, fostă nr.4) pentru a descoperi ofertele noastre săptămânale pentru sute de produse pe care le avem disponibile în stoc.

themis01

De precizat faptul că, brandul argeșean THEMIS reprezintă și o editură de renume la nivel local, pe lângă faptul că este una dintre cele mai reprezentative librării din municipiul Pitești, aici veți putea opta pentru a comanda mii de titluri pe care le edităm sub umbrela brandului THEMIS.

Zilnic, aici veți putea răsfoi sute de titluri de cărți, enciclopedii, atlase geografice și multe altele expuse pe rafturile noastre, De asemenea, indiferent că vorbim aici despre cărți de beletristică, literatură pentru copii, de desenat sau auxiliare pentru învățământul gimnazial, la THEMIS Traian vei găsi GARANTAT ceea ce ai nevoie! 🙂

c2

Mai mult de atât, dacă ai nevoie de o copie xerox sau să listezi un document, aici ai posibilitatea! Pe lângă gama extinsă de produe, THEMIS vă pune la dispoziție și câteva copiatoare și imprimante ori de câte ori aveți nevoie!

În concluzie, iubitorii de lectură sunt așteptați să descopere sutele de titluri de cărți expuse pe rafturile THEMIS Traian!

Vă așteptăm să ne vizitați sau ne puteti contacta telefonic la numarul: 0723. 276. 681

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top