ASTĂZI! Bugetul municipiului Pitești – 2024: dezbatere publică pentru Proiectul de hotărâre – 23 ianuarie 2024

pitesti

Primăria municipiului Pitești organizează astăzi, 23.01.2024, de la ora 16:00, în sala de ședințe a Consiliului Local Pitești, dezbaterea publică pentru Proiectul de hotărâre privind bugetul Municipiului Pitești pe anul 2024.

La dezbaterea publică sunt invitați să participe, în limita locurilor disponibile în sală, toți cei interesați: persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei etc.
Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor, în cadrul dezbaterii publice, vor avea la dispoziție 3 minute pentru prezentare.

Proiectul de act normativ supus dezbaterii publice poate fi consultat pe site-ul Primăriei Pitești, prin accesarea link-ului https://www.primariapitesti.ro/proiect-de-hotarare…
Locuitorii municipiului Pitești pot depune, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la Proiectul bugetului Municipiului Pitești pe anul 2024, până la data de 23 ianuarie 2024.
Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum și la sediul Primăriei Municipiului Pitești – Centrul de Informații pentru Cetățeni (CIC), intrarea D.
Formularul de propuneri, sugestii, opinii poate fi descărcat prin accesarea link-ului: https://www.primariapitesti.ro/ph-privind-aprobarea…

Potrivit art.7 alin.(6) din Legea nr.52/2003, republicată, „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.

Sursa foto: Stirile PRO TV

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top