AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT! La Pitești, s-au deschis Farmacia „Tei” și magazinul „Bebe Tei”

tei-bebe-front

Luni, 25 septembrie a.c., a avut loc deschiderea primei farmacii „Tei” și a magazinului „Bebe Tei” din municipiul Pitești.

Zeci de argeșeni au fost prezenți la eveniment, iar aceștia au fost intampinați cu mai multe surprize de către angajații celor două unități patronate de către antreprenoarea Roxana Maftei.

Cunoscută pentru preţurile sale competitive, Farmacia Tei a atras încă din prima zi un număr foarte mare de clienți. De asemenea, deschiderea magazinului Bebe Tei a fost anunțată încă din luna mai a.c., mămicile, bunicile, dar și cei mici, așteptând cu mare nerăbdare inaugurarea primului magazinul dedicat bebelușilor sub umbrela brandului Tei.

Scurt istoric

Farmacia Tei a apărut pentru prima dată în anul 1992, după ce femeia de afaceri Roxana Maftei a deținut o perioadă un plafar cu produse naturiste.
Farmacia Tei a funcționat cu o singură unitate. Mai târziu, la sugestia fratelui său, Cătălin Maftei, a listat produsele din farmacie într-un magazin online.
În 2014, din Farmacia Tei s-a desprins brandul Bebe Tei, care a fost dezvoltat alături de Irina Ciubotaru. La început, Bebetei avea doar produse destinate îngrijirii copiilor, apoi, s-a extins la întreaga familie. La rândul său, Bebetei a devenit și magazin online.
Anul trecut, compania Pavăl Holding, vehiculul de investiții al fraților Adrian și Dragoș Pavăl de la Dedeman, a cumpărat 30% din acțiunile companiilor Farmacia Tei și Bebe Tei, tranzacție aprobată de Consiliul Concurenței în luna Iulie a aceluiași an. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top