Atenție la samsarii de mașini de la Pitești! Un Opel Astra a „pierdut” 17.000 de kilometri din Franța până în România

Despre samsarii de mașini am scris în mai multe rânduri. Astăzi o să va prezentăm un alt caz în care cumpărătorul român este înșelat de acești nenorociți care pozează în vânzători de bună-credință.

În parcul auto de lângă Târgul Săptămânal din Pitești, o firmă expune la vânzare un autoturism marca Opel Astra fabricat în anul 2015. Pentru un cumpărător neavizat, este o mașînă care arată foarte bine.
În anunțul plasat în interiorul mașinii se specifică că autoturismul are un rulaj de 173.420 km, norma de poluare fiind Euro 6. Prețul cerut de vânzător este de 6350 de euro.

Așa cum am recomandat de fiecare dată, înainte de a cumpăra un autoturism second hand, verificați VIN-ul (seria de caroserie).
Așadar, am efectuat o verificare rapidă a seriei W0LPE6E36FG085947. Rezultatele returnate au arătat că mașina a fost cumpărată din Franța, de la un site specializat în licitații auto, Alcopa Auction ( https://www.alcopa-auction.fr/de/voiture-gebraucht/opel/astra-1-6-cdti-136-ch-fap-start/stop-ecoflex-cosmo-169458 ).

Surpriză! La momentul vânzării din Franța, autoturismul avea la bord un număr de 190.577 km. De asemenea, mai multe fotografii realizate la momentul vânzării, arată că autoturismul a suferit multiple avarii în aproape toate zonele. Francezii sunt corecți, îți indică toate defectele pe care le are mașina.

Fișa tehnică efectuată la momentul verificării in Franța poate fi vizualizată aici: Fișă verificare Opel Astra

Nu există niciun dubiu, autoturismul Opel Astra având nr. de înmatriculare DR-704-ML este cel care este expus la vânzare în parcul auto din Pitești. Doar că, de la Beauvois (Franța) – de unde a fost cumpărat, până la Pitești, a „pierdut” 17.157 kilometri, iar defecțiunile au dispărut ca prin minune.

Așadar, samsarii au retușat și cosmetizat autoturismul și au dat înapoi kilometrajul (17.157 km.). Acest comportament al vânzătorului, de a ascunde kilometri reali și daunele suferite de un autovehicul cu ocazia vânzării, face obiectul infracțiunii de înșelăciune.

Nu va lăsați înșelați de acești nenorociți! Dați un Share să îi facem cunoscuți.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top