S-a lansat aplicația care te plătește în timp ce te deplasezi. Instaleaz-o și începi să câștigi!

Evoluția tehnologiei oferă noi posibilități de divertisment, cât și oportunități de suplimentare a veniturilor. Cum astăzi toată lumea deține un telefon mobil (smartphone), aplicații de genul COIN se bucură de un real succes în rândul utilizatorilor.

Ce este COIN?
COIN este o aplicație care îți oferă posibilitatea de a câștiga bani reali, în timp ce te ocupi de activitățile pe care le desfășori în mod curent. Fie că vorbim despre o plimbare în parc, despre mersul la shopping, despre deplasarea spre serviciu, sau atunci când serviciul presupune deplasări frecvente (șofer taxi, Uber, FoodPanda, firme de curierat etc), COIN este soluția perfectă. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația, să apeși un buton, și apoi să te deplasezi. Pe parcursul intinerariului colectezi niște monede virtuale numite COINS.

Acum urmează partea cea mai plăcută: poți schimba aceste monede virtuale în bani reali care pot fi retrași în contul tău bancar, le poți folosi pentru achiziționarea de diverse produse (Apple Watch, PlayStation 4 etc).
Sună prea bine ca să fie adevărat? Ei bine, este 100% adevărat!
Dacă ce ai citit până acum te-a convins să încerci aplicația, în rândurile care urmează îți voi explica pas cu pas, tot ceea ce trebuie să faci.

1 – Primul pas este descărcarea aplicației COIN. Fă click pe următorul link, instalează aplicația, în funcție de sistemul de operare al telefonului tău (Android sau iOS): COIN App
2 – După ce ai creat un cont (durează doar 20 de secunde), ai acces în aplicație. Ca un cadou de bun venit, primești din partea noastră, în mod gratuit, 1000 de COINS.
3 – Vei avea în față o harta a zonei în care te afli, prezența ta fiind marcată cu un mic cerc care se mișcă în timp ce te deplasezi.
4 – În partea de jos a ecranului există 3 butoane mari. Pentru început ne vom concentra asupra butonului din centru (cel pictograma unui ciocan). Va trebui ca în timp ce începi să te deplasezi, să faci click de 15 ori pe acest buton, pentru a începe colectarea de COINS. Scopul principal este activarea funcției „Auto Collect” care, odată activată, îți va permite să colectezi monedele de pe traseu în mod automat.
5 – După ce ai efectuat cele 15 click-uri vei primi un mesaj de confirmare a activării funcției de colectare automată. Apasă butonul „Auto Collect” și când acesta este verde, începi să te deplasezi.
6 – Felicitări! Ești pregătit pentru o nouă experiență în care vei îmbina utilul cu plăcutul.

Aceștia sunt primii pași necesari pentru a începe. În articolele următoare îți voi explica și celelalte funcții ale aplicației, îți voi dezvălui anumite secrete care te vor ajuta să colectezi cât mai multe monede. De altfel, dacă ești familiarizat cu aplicațiile pentru smartphone-uri, vei realiza că aplicația este una intuitivă, toate informațiile de care ai nevoie fiind plasate astfel încât să fie ușor accesate.

Vrei să știi cât vei câștiga? Ei bine, asta depinde de gradul de implicare, de cât de mult vei utiliza aplicația. Există o mulțime de utilizatori în Statele Unite care câștigă sute de dolari cu ajutorul acestei aplicații. În România, avantajul este că sunt foarte puțini utilizatori, astfel încât numărul monedelor împărțit între aceștia, este mult mai mare.

Pentru că nu vreau să te plictisesc cu multe amănunte, îți recomand să instalezi aplicația, să colectezi primele monede, iar apoi să trecem impreuna la nivelul următor.

Instalează COIN și începe să câștigi: COIN App

Succes!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top