AUTORITATEA ELECTORALĂ PERMANENTĂ RECRUTEAZĂ EXPERȚI ELECTORALI ȘI OPERATORI DE CALCULATOR

aep-recrutare

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a lansat un apel de recrutare pentru experți electorali și operatori de calculator în vederea desfășurării alegerilor din acest an. Persoanele interesate pot aplica pentru aceste poziții prin descărcarea cererilor de înscriere de pe siteul oficial al AEP:

https://www.roaep.ro/…/operatori-de-calculator…/…
https://www.roaep.ro/ins…/corpul-expertilor-electorali/…

Experții electorali, cei care pot ocupa funcțiile de președinte ai birourilor electorale ale secțiilor de votare sau locțiitori, sunt esențiali pentru buna desfășurare a procesului electoral. Operatorii de calculator, pe de altă parte, vor lucra direct cu tabletele din secțiile de votare în ziua alegerilor, asigurând funcționarea corespunzătoare a echipamentelor tehnologice.

Procedura de recrutare include parcurgerea unei etape de examinare, care va evalua competențele și cunoștințele candidaților în domeniul electoral. Cei care vor obține rezultatele necesare vor avea oportunitatea de a deveni experți electorali sau operatori de calculator în cadrul alegerilor din acest an.
Persoanele interesate sunt încurajate să acceseze site-ul oficial al Autorității Electorale Permanente pentru a obține informații detaliate privind procesul de recrutare: www.roaep.ro.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top