Vino cu familia și prietenii La Mustafa Doner – un restaurant turcesc autentic!

IMG_20240225_183605

Situat în apropiere de Mc Donalds Gară, pe bulevardul Fratii Golești, La Mustafa Doner – Restaurant cu specific turcesc vă invită sa degustați din preparatele sale 100% pregătite de turci, pentru o avea o experiență orientală autentică, într-o atmosferă plăcută, unde puteți servi oricare din rețetele originale autentice.

Mai mult de atât, până este gata mâncarea dumneavoastră, puteti savura un pahar rece de ayran, pregătit din ingrediente naturale de calitate, alături de o lipie savuroasă fierbinte. La Mustafa Doner puteți veni oricând cu familia sau prietenii dumneavoastră, indiferent ca aveți de organizat o zi aniversară, o zi onomastică sau o petrecere corporate.

La Mustafa Doner este locul perfect pentru întâlniri romantice sau cu prietenii, cine festive sau simple momente de bucurie alături de cei dragi. Vă stăm la dispoziție pentru rezervări pentru evenimente speciale sau pentru a te bucura pur și simplu de o cină relaxantă într-o atmosferă autentic turcească.

Bucătăria turcească este bogată în arome și diversitate, oferind o experiență culinară captivantă. Așadar, este musai să ne treceți pragul pentru a incerca preparatele originale turcești, de la aperitive până la deserturile răcoroase care îți vor încânta simțurile.
Tot la noi veți avea ocazia de a încerca diverse tipuri de kebab-uri din bucătăria turcească, iar la noi veți putea găsi inclusiv Adana kebab, şiş kebab, şiş tavuk (kebab de pui), şiş köfte (chiftele înăbușite pe un băț) etc. Acestea constau în bucăți de carne, fie de oaie, de pui, de vită sau chiar vegetale, care sunt gătite pe un grătar sau într-un cuptor special.

De asemenea, la desert nu se poate să nu încercați o baklava proaspătă, un desert dulce și crocant, îmbibat în sirop de miere și nuci măcinate, ori pentru cei care preferă deserturi ceva mai light, puteți opta pentru un orez cu lapte gatit ca la carte!

Vă invităm să ne vizitați și să descoperiți gusturile bogate și fascinante ale Turciei la restaurantul La Mustafa Doner!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top