Bătrână din Argeș – declarată moartă în urma unui incendiu

Femeie_moarta_incendiu

La data de 11 decembrie, în jurul orei 21.00, autoritățile din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost alertate prin intermediul Serviciului Național Unic de Apeluri de Urgență 112 cu privire la izbucnirea unui incendiu într-un imobil situat în comuna Căteasca, satul Cireșu. Oamenii legii de la Secția de Poliție Rurală Leordeni s-au deplasat de urgență la locul incidentului și au constatat veridicitatea informațiilor primite.

În urma intervenției, o femeie în vârstă de 73 de ani a fost evacuată din locuință. Deși nu prezentă arsuri vizibile, aceasta se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au inițiat manevrele de resuscitare conform protocolului, însă, din nefericire, femeia a fost declarată decedată.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au preluat cercetările în acest caz, deschizând un dosar penal pentru infracțiunile de distrugere și ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului competent. Pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, va fi efectuată o autopsie medico-legală, iar investigațiile vor continua în vederea elucidării tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top