Cum se va desfășura Târgul de Crăciun de la C.N.V.V. Curtea de Argeș

Targ_CNVV

În perioada de 16 și 17 decembrie, între orele 9.00 și 15.00, Colegiul Național „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș organizează un eveniment deosebit sub numele îndrăzneț „Crăciunul în stil C.N.V.V”. Această inițiativă are drept scop aducerea bucuriei sărbătorilor în rândul comunității, fiind dedicată locuitorilor din Curtea de Argeș și nu numai.

Evenimentul a fost pus în practică cu participarea activă a conducerii colegiului, formată din directorul Cristina Păltineanu și directorul adjunct Gabriela Pătru, precum și a echipei didactice a Școlii Gimnaziale „Armand Călinescu”, sub îndrumarea profesorilor Ileana Popescu, Alexandra Zinca, Grațiela Căvescu, Ion Ungureanu, alături de Asociația de părinți a C.N.V.V, Consiliul Școlar al Elevilor, Clubul de robotică VV Robots, Echipa de teatru Duende și aproximativ alți 30 de profesori.

În cadrul acestui eveniment, vizitatorii sunt invitați să descopere creațiile a șase clase ale Școlii Gimnaziale „Armand Călinescu” în ziua de sâmbătă, iar duminică vor putea vizita standurile pregătite de reprezentanții a douăsprezece clase de liceu. Acestea vor oferi obiecte confecționate manual, prăjituri delicioase (turtă dulce, fursecuri), jocuri, activități pentru copii, locuri amenajate pentru poze, o tombolă cu premii surpriză și momente artistice susținute de elevii talentați.

Evenimentul nu doar încurajează spiritul sărbătorilor, ci are și un scop caritabil. Intrarea este gratuită, iar 20% din fondurile strânse vor fi direcționate către recondiționarea și dotarea cu cărți a bibliotecii Școlii Gimnaziale „Armand Călinescu”.

Printre standurile permanente se numără „Ceainăria lui Moș Crăciun”, „Patiseria Timeea”, „Patiseria Daricel”, oferind vizitatorilor delicii și surprize pe tot parcursul evenimentului.

Organizatorii îi încurajează pe participanți să doneze cărți în stare bună sau noi, iar acestea vor fi colectate într-un spațiu special amenajat în prima parte a sălii.

În cuvintele profesoarei Ileana Popescu, unul dintre coordonatorii proiectului, „BUCURIA de a face, de a crea, de a dărui, de a inspira, de a ajuta, de a ne pune în valoare a fost cuvântul cheie care ne-a adus împreună.”

Ana Baciu, președinta elevilor de la „Vlaicu Vodă”, adaugă că evenimentul se așteaptă să fie un succes, creând o atmosferă caldă și plină de magie, promovând talentul elevilor și strângând fonduri pentru proiecte educative.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a simți atmosfera evenimentului, organizatorii au pregătit un mini-podcast pe YouTube, disponibil la adresa: https://youtube.com/watch?v=27u9Fa6EjNM&feature=shared.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top