Bijuteria MADISON (Ceair) – locul potrivit unde veți găsi o colecție impresionantă de bijuterii din aur și argint

Bijuteria MADISON (Ceair) din Pitești, situată în Piața Ceair, este business de familie care a luat naștere în urmă cu 6 ani din dragoste și pasiune pentru frumos, creând un brand în domeniu și reușind astfel să câștige experiență de-a lungul timpului în domeniul prelucrării de aur și argint.

Aflată într-un continuu proces de dezvoltare și schimbare, bijuteria MADISON (Ceair) se adaptează constant la cele mai noi tendințe în domeniu pentru a pune la dispoziția clienților noștri o gamă variată de bijuterii, realizate la comandă în atelierul propriu ori importate din Italia, Grecia și Turcia.

În magazin veți găsi o gamă largă de bijuterii din aur de 14 k și argint cu pietre prețioase și semiprețioase, dar și verighete. În cazul în care nu vă puteți decide asupra achiziției vreunui model anume de pe stoc, puteți să faceți o comandă personalizată cu modelul dorit de dvs. .fie că vorbim aici despre inele, cercei, brățări, pandantive sau seturi de bijuterii.

De precizat faptul că, bijuteria MADISON (Ceair) dispune și de un atelier de reparații acolo unde lucrările sunt executate în mod profesional cu tehnologie laser de ultimă generație atât la lipitul bijuteriilor cât și la gravura lor toate fiind executate pe loc

Bijuteria MADISON vă așteaptă pentru a vă alege bijuteria pe care v-o doriți!


ADRESA: Pitești, Strada Mihai Eminescu, nr.13

Pentru comenzi puteți suna la tel.: 0743.570.099

Ne puteți găsi și pe Facebook și Instagram

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top