BRADU. HCB Construct Investment începe acțiunea de colectare a crengilor rezultate în urma tăierii pomilor fructiferi din gospodăriile din comună. VEZI aici programul!

resturi_vegetale_bradu

Primăria comunei Bradu și conducerea firmei HCB Construct Investment anunță că, începând de luni, 19 februarie a.c., se vor ridica gratuit crengile rezultate în urma tăierii de primăvară a pomilor fructiferi.

„Stimați cetățeni, datorită temperaturilor ridicate din ultima perioadă, specifice mai degrabă anotimpului de primăvară, mulți dintre dumneavoastră ați început să pregătiți pomii fructiferi pentru perioada vegetativă, curățându-i de ramurile înghețate, uscate sau rupte. Întrucât am observat că resturile vegetale rezultate ca urmare a lucrărilor specifice din curți și livezi au fost deja depozitate pe domeniul public în vederea ridicării de către firma consiliului local, deși data stabilită pentru începerea acestei acțiuni a fost stabilită pentru 1 martie, am decis să devansăm acest termen și să începem campania de colectare a crengilor în data de 19 februarie. Fac din nou apel către dumneavoastră să respectați programul de colectare și să scoateți la poartă doar crengi rezultate din toaletare, nu și alte deșeuri vegetale.

Vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere”, transmite Valentin Ghilencia, directorul general al HCB Construct Investment Bradu.

Așadar, angajații societății de salubrizare vor ridica gratuit crengile uscate, începând de luni, 19 februarie, conform programului deja cunoscut:

Luni – Strada Principală
Marți – Bradu de Jos
Miercuri – Bradu de Sus
Joi – Geamăna Sat
Vineri – Platou Geamăna

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top