Campanie electorală printre cadavre. Alexandru Cumpănașu anunță că va candida la prezidențiale

Ceea ce am anticipat, s-a întâmplat. Urcat pe valul de emoție populară generat de crimele de la Caracal, călcând printe cadavre, Alexandru Cumpănașu anunță că va candida la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Impostorul analfabet a renunțat la masca temporară și a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj plin de greșeli gramaticale (exemplu: „copii”, în loc de „copiii”) în care afirmă că dorește să devină președintele României, fiind profund impresionat și motivat de cele 500.000 de vizualizări ale unui videoclip postat anterior.

Conform propriului discurs, Cumpănașu va fi un candidat care „va lupta împotriva statului mafiot și care va încurca blaturile și aranjamentele prin care se mimează campania electorală”, asta după ce în urmă cu doar trei săptămâni declara „Eu mi-am asumat o luptă împotriva acestui sistem, nu că să candidez împotriva lui Iohannis, Barna, Dăncilă sau cine dracului o mai candida”.

Așa cum spunea cineva într-un comentariu postat pe pagina respectivului, se pare că pentru el, Alexandra violată, traficată sau ucisă, este mai valoroasă decât Alexandra vie, pentru că domnul Cumpănașu preferă o campanie electorală desfășurată printre cadavre…

Să îți fie rușine, ipocritule!

Foto credit: Libertatea.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top