Viorica Dăncilă, după ce a fost huiduită la Constanţa: „Parlamentul trebuie să adopte un proiect pentru a opri calomnia şi defăimarea”

Viorica Dăncilă a fost huiduită, duminică, de câţiva protestatari, la sosirea la Centrul Expoziţional Constanţa, unde se întâlneşte cu Organizaţia de pensionari a PSD. La sosirea premierului, protestatarii au strigat ”Analfabeta!”.

Vizibil iritată de prezența protestatarilor, Viorica Dăncilă a declarat că Parlamentul României trebuie să adopte un act normativ prin care să oprească calomnia şi defăimarea. Întrebată dacă va iniţia un proiect de lege în acest sens, Viorica Dăncilă a declarat:

„Eu nu sunt parlamentar. Daca aş fi parlamentar, aş iniţia un astfel de proiect. Cred că în orice ţară civilizată, dacă vrem cu adevărat să fim europeni şi eu sunt un proeuropean convins, dacă vrem într-adevăr să fim respectaţi, abordarea noastră trebuie să fie alta. Nu pot câţiva indivizi pe care îi vedem de fiecare dată să jignească pe toată lumea, să aibă o atitudine care nu este specifică poporului român. Acest lucru strică imaginea atât a unui judeţ, pentru că mulţi nu ştiu că cetăţenii aceştia sunr veniţi de la Bucureşti”.

Anul trecut, Liviu Dragnea vorbea despre o lege împotriva defăimării, fostul lider al PSD având parte de același tratament cu cel al Vioricăi Dăncilă de la Constanța.

Foto credit: News.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top