CCS Pitești: Cursuri gratuite de modelling pentru tineri și studenți

Summer and autumn look, fashion illustration, vector sketch

Casa de Cultură a Studenților Pitești (CCS) continuă și în acest an seria acțiunilor gratuite pentru tinerii și studenții din județul nostru. Astfel, dacă ești pasionat de modă și vrei să înveți abc-ul în modeling, ești așteptat la cursurile gratuite.

Casa de Cultură a Studenților Pitești, instituție aflată în subordinea Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, și-a propus să organizeze până în luna decembrie o serie de acțiuni și evenimente, pentru studenți și tineri, ce sunt cuprinse în calendarul activităților din acest an. Toți cei interesați sunt așteptați să se înscrie și să vină la cursurile, cercurile, cenaclul literar și la acțiuni. Vă puteți înscrie la numărul de telefon 0348.430.939, la sediul instituției din strada Panselelor nr. 2 sau pe pagina de Facebook. Toate cursurile sunt gratuite. Tinerii și studenții dornici să participe la diferitele competiții locale (Simfonia Primăverii – concurs de moda), naționale și internaționale în domeniul modei sunt așteptați la preselecții în fiecare sâmbătă la sediul organizatorilor de la ora 11.00.

Cursurile de modeling desfășurate vor cuprinde deprinderea unor noțiuni de bază referitoare la poziția corectă a corpului, la mersul corect pe scenă, realizarea unui machiaj și pregătirea pentru realizarea celor mai reușite fotografii. Totodată, acest curs de modă va explora modul în care moda este conectată cu alte concepte, cum ar fi stil, design vestimentar și colecții, precum și industria modei și jurnalism. Se vor aduce în discuție și teme care vizează modelingul profesional, îmbunătățirea imaginii de sine, ultimele tehnici de mișcare scenică, arta machiajului, cosmetica și coafura, dezvoltarea unui portofoliu profesional, lucrul cu fotografii, modeling-ul ca afacere și ca profesie.

Foto: descriptiv

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top