Concursul Național de Poezie de Dragoste „Leoaică tânără, iubirea…” – ediția XXIII

concurs-leoaica-tanara-iubrea-pitesti

Centrul Cultural Pitești, prin revistele de cultură „Cafeneaua literară” și „Argeș”, organizează în perioada 2-26 mai 2023, Concursul Național de Poezie de Dragoste „Leoaică tânără, iubirea…”, ediția a XXIII-a.
La concurs pot participa creatori cu vârste până în 35 de ani care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România şi nu au câştigat un premiu la ediţiile anterioare. Concurenţii vor trimite pe adresa organizatorului șapte poezii de dragoste, creaţii originale, fie la adresa de e-mail cultcentre@yahoo.com, fie prin poștă, pe adresa Centrul Cultural Piteşti, Str. Calea Craiovei nr. 2, Casa Cărţii, Bloc G1, Sc. C, et. I, cod 110013, Municipiul Piteşti, Județul Argeş, fie le vor depune direct la sediul Centrului Cultural Piteşti, telefon 0248/ 219976, până la data de 2 mai 2023.

Câştigătorii desemnaţi de juriu vor fi premiaţi cu diplome şi sume de bani, astfel: Premiul I: 700 de lei, Premiul al II-lea: 600 de lei, Premiul al III-lea: 500 de lei, Menţiune I: 400 de lei, Menţiune II: 400 de lei.
Festivitatea de premiere va avea loc la Centrul Cultural Piteşti, vineri, 26 mai, de la ora 13.00. Juriul este format din membri ai Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Pitești.
Regulamentul concursului este postat pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro), precum și pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top