FC Argeș ratează șansa de a reveni pe podium. Egal obţinut în deplasarea de la Timișoara

FC Argeș a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată la Timișoara, în care a avut ca adversară formația locală, Ripensia.

Piteștenii au deschis scorul în minutul 42, prin Dorinel Oancea, care a finalizat cu un șut în diagonală, la colțul lung, invingându-l pe goalkeperul gazdelor, Păcuraru.

În partea secundă, gazdele au început să preseze, și pe fondul retragerii în defensivă a alb-violeților, au început să apară și ocaziile de gol, Dumiter (în minutele 51, 59 şi 70) şi Burdet (70′) nereușind să îl învingă pe Popescu, care a avut o prestație excelentă.

În minutul 89, centrlul Ovidiu Maziliu a dictat o lovitură de la 11 metri, în urma unui duel în careu, între Dumiter şi Mihăescu. Căpitanul gazdelor, Cătălin Toma, a transformat lovitura de pedeapsă, restabilind egalitatea.

În urma acestui rezultat, formația piteșteană ocupă poziția a cincea, cu un total de 29 de puncte, obţinute în 15 runde.

Ripensia: Păduraru – A. Popa, Străuţ, Hecsko, C. Toma (cpt.) – Burdeţ, Apro (80′, Bădăuţă) – Popovici (60′, Unguranu), Zăluschi, Cluci (46′, Monea) – Dumiter.
Antrenor secund: Iulian Munteanu

FC Argeş : O. Popescu – Tofan, Hreniuc (69′, Mihăescu), Şerbănică, Stan – Oancea, V. Gheorghe (81′, Panait), Costin (cpt.) Năstăsie (58′, Şerban) – Barbu, Buhăescu.
Antrenor principal: Emil Săndoi.

foto credit: Facebook Ripensia Timișoara

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top