Consilierul local Ana Stan, despre primarul Cristian Gentea: „Abordează funcția de primar ca pe o misiune și nu ca pe o slujbă(…)”

ana stan_gentea

Ana Stan, notar public în Pitești de peste 25 de ani, candidează la funcția de consilier în cadrul Consiliului Local Pitești din partea PSD. Aceasta a transmis un mesaj de susținere în mediul online pentru edilul Cristian Gentea în care a explicat de ce piteștenii trebuie să îl voteze pentru un nou mandat de primar.

Vin în fața dumneavoastră cu un mesaj de susținere pentru un om care – cred eu – merită responsabilitatea de a fi primar al Piteștiului, o responsabilitate de care s-a achitat cu dedicare, arătând comunității ce înseamnă, de fapt, performanța în administrație. Este vorba despre Cristian Gentea – un lider cu o viziune clară și un plan concret pentru dezvoltarea comunității noastre!”, a precizat Ana Stan.

Consilierul local susține că Gentea este un adevărat strateg și „abordează funcția de primar ca pe o misiune și nu ca pe o slujbă”

Cristian Gentea este un om de acțiune, dedicat și cu o experiență vastă în administrația locală. În primul său mandat de primar, a demonstrat că știe să asculte nevoile cetățenilor și să găsească soluții eficiente pentru problemele noastre, ale comunității, fiind capabil de eforturi susținute pentru a-și atinge obiectivele. Am constatat, nu doar o dată, că abordează funcția de primar ca pe o misiune și nu ca pe o slujbă!

Am remarcat reziliența sa în fața greutăților și deschiderea sa către schimbare! În egală măsură, e important faptul că primarul Cristian Gentea se bazează pe o echipă puternică și este recunoscut pentru empatia sa față de cei aflați în situații vulnerabile. De asemenea, este ambițios și familist si își iubește locul natal, ceea ce subliniază valorile sale personale și dedicarea față de comunitate. Actualul primar este un adevărat strateg, privește în viitor și este capabil să-și mobilizeze echipa pentru îndeplinirea obiectivelor pe care le stabilește, acționând ca o persoană cu o atitudine puternică, bazată pe tărie de caracter și perseverență.

În următorul mandat, își propune să îmbunătățească infrastructura orașului, să atragă investiții și să creeze noi locuri de muncă, să construiască un spital nou, modern, care să furnizeze servicii medicale comparabile cu cele mai bune modele europene contemporane, pentru toți cetățenii orașului nostru, inclusiv pentru persoanele defavorizate și aflate într-o stare de vulnerabilitate”, mai susține aceasta”.

Ana Stan invită piteștenii să-l voteze pe Cristian Gentea: „De asemenea, nu am dubii că va continua să sprijine, în același ritm, educația și instituțiile de învățământ, să ofere condiții mai bune pentru tineri, să protejeze mediul înconjurător și să promoveze o administrație transparentă și responsabilă. Cred cu tărie că actualul primar Cristian Gentea este omul de care avem nevoie pentru a asigura Piteștiului prosperitate și dezvoltare continuă! Vă invit să-i acordăm încrederea noastră și să-l susținem în această misiune publică! Haideți să construim împreună un viitor mai bun pentru noi toți, sub conducerea unui om integru și dedicat, care pune interesul comunității pe primul loc! Cu respect și speranță, vă mulțumesc și vă îndemn să votați Cristian Gentea pentru funcția de primar al orașului Pitești! Sunt Ana Stan, notar public în Pitești de peste 25 de ani, și candidez la funcția de consilier în cadrul Consiliului Local Pitești.Ne întâlnim duminică, 9 iunie, la vot, pentru stabilitate și performanță în comunitate! Mulțumesc pentru încredere! Suntem o forță împreună!”.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top